Gezichtsbehandelingen

Bij Utrechtse Schoonheid kun je terecht voor verzorgende en ontspannende gezichtsbehandelingen. Je geniet van het beste uit twee werelden; huidverbetering gecombineerd met ultieme ontspanning.
In de salon werken wij met de merken Cenzaa en  Kaeso.

CENZAA BEHANDELINGEN

Maximale huidverjonging

Er zo lang mogelijk jong en mooi uitzien, dat is wat we graag willen. Utrechtse Schoonheid wilt daar graag bij helpen! De aanpak van een perfecte huid begint hier. Wat jouw beautywensen ook zijn. Want wij helpen graag om de mooiste versie van jezelf (weer) naar boven te krijgen. Maak kennis met Cenzaa, het enige cosmeticamerk dat WellnessHuidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert!

WELKOMSTRITUEEL EN GEURREIS

Je Cenzaa behandeling in de salon start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. Body & Mind komen in balans gedurende de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven. Elke Cenzaa behandeling start met een heerlijke Geurreis en het Theeritueel. Ervaar een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij alle zintuigen aangenaam verrast worden. Kies je eigen geur in de Cenzaa producten, waardoor de behandeling geheel wordt afgestemd op jouw mood en huidtype. Jouw smaakkeuze tijdens het theeritueel laat je meevoeren op een smaakvolle droomreis en maakt jouw behandeling tot een perfecte wellnessbeleving.
Advanced 45 minuten
Een unieke kennismakingsbehandeling waarin Wellness en Huidverbetering hand in hand gaan. Na de East Meets West huidanalyse en een heerlijke theeritueel word je ondergedompeld in de wereld van Cenzaa. Je ervaart een weldadige geurreis, beleeft het bijzondere welkomsritueel en een ontstressende Cenzaa massage, terwijl er gelijktijdig aan huidverbetering wordt gewerkt.

Impressions 60 minuten
De Cenzaa Impressions behandeling is een speciaal ontwikkelde Cenzaa gezichtsbehandeling van 60 minuten  Deze behandeling begint met de East Meets West- analyse. Elke huidzone wordt bij u bekeken. De behandeling wordt aangepast op jouw huidzones. Je ervaart een heerlijk welkomstritueel van Cenzaa, een reiniging, dieptereiniging, drukpuntmassage, een masker, afsluitend met een serum en 24 uur verzorgingscrème. De huid krijgt haar vitaliteit weer terug door de rijke werkstoffen die in de producten zijn verwerkt. Door het gebruik van warme kompressen neemt de huid allen werkstoffen van het voedende serum en masker gemakkelijk op. Na de behandeling voel je zich ontspannen en heeft de huid weer een frisse en stralend aanzien.

Moments 90 minuten
Gun uzelf de serene Cenzaa Moments wellnessbehandeling met huidverbeterende effecten! Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving. Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen jouw huid intensief voeden. Hydraterende en heerlijk geurende kruidenoliën in combinatie met diverse Oosterse massagetechnieken nemen wij jou mee op een hemelse droomreis.

De Cenzaa Moments behandeling is een gelaatsbehandeling van 90 minuten. Deze behandeling begint met  de East Meets West- analyse. Elke huidzone wordt bekeken, en afgestemd op de zones word de behandeling aangepast. Vervolgens het welkomsritueel van Cenzaa, twee reinigings, dieptereiniging, ,twee soorten maskers, ontspannende hoofdhuid-en oormassage, armmassage, drukpuntmassage, afsluitend met een serum, oogcreme en 24 uurs creme.

Wannabe a VIP 60 minuten
Een unieke kennismakingsbehandeling! Ben je nog niet bekend met Utrechtse Schoonheid en de producten van Cenzaa? Tijdens deze behandeling krijgt u een impressie van de salon en de behandelingen. Na afloop van de behandeling ontvang je een luxe Cenzaa skincare Box met 7 producten in miniatuur vorm afgestemd op jouw huid en wensen. Op deze manier kunt je kennismaken met Utrechtse Schoonheid en Cenzaa.


KAESO BEHANDELINGEN

Kaeso is een modern en succesvol huidverzorgingsmerk uit de UK en staat in de top 3 van meest geliefde producten. Het grootste deel van de ingrediënten zijn natuurlijk, de producten bevatten maar een zeer kleine hoeveelheid parfum.

Alle producten van Kaeso voldoen aan de Kaeso Innocense Critera. Dit betekent dat ze vrij zijn van parabenen, sulfaten en minerale vetten.

U kunt kiezen uit verschillende gezichtsbehandelingen.

Tiener behandeling behandeling 45 minuten
Heerlijke behandeling als je maar weinig tijd hebt

 • Oppervlakte reiniging
 • huidanalyse
 • dieptereiniging
 • onzuiverheden verwijderen
 • Dag/nachtverzorging

Deluxe behandeling 60 minuten
Een ontspannende behandeling met huidverbeterende producten.

 • Oppervlakte reiniging
 • huidanalyse
 • Wenkbrauwen verven en epileren
 • dieptereiniging
 • onzuiverheden verwijderen
 • masker
 • Dag/nachtverzorging

Daarnaast is het voor een optimaal huidverbeterend resultaat essentieel dat je ook thuis de juiste producten gebruikt en de verzorging voort zet.

Maak meteen een afspraak!

Ben je enthousiast geworden en wil je direct een afspraak maken dat kan op het telefoonnummer 06 55 32 33 35 of maak online een afspraak!
We zien je graag in de salon.