Cosmetische hand en voetverzorging

Cosmetische hand en voetverzorging

Bij een cosmetische hand en voetverzorging worden jouw handen of voeten echt in de watten gelegd. Utrechtse Schoonheid zal ervoor zorgen dat alle aspecten van jouw handen of voeten aan bod komen.
Door allerlei invloeden van buitenaf kunnen de handen en voeten droog aanvoelen en nagels kunnen gaan inscheuren. De ideale verzorging voor de handen en voeten voor natuurlijke nagels is een cosmetische hand en voetverzorging behandeling.

Je handen en je voeten zijn net als het gezicht altijd zichtbaar en lijden onder schadelijke invloeden van buitenaf. 

Cosmetische handverzorging

We beginnen de behandeling met een lekkere hand badje voor het verzachten van de huid en nagels. Na het hand badje drogen we de handen af en beginnen we aan de handverzorging. We gaan de nagels vijlen, nagelriemen nakijken en eindigen met een heerlijke massage .

On lekkere ontspannende massage, op de onderbenen wordt een heerlijke koele pakking gedaan, en bij de hand verzorging gaan we met de nagelverzorging bezig, nagelriem verzorging, vijlen, lakken, handcrème als afsluiting. Bij de onderbenen worden ook de nagels gevijld en de nagelriemen behandeld,lakken ,afsluiten met een heerlijke voetcrème.

Cosmetische voetverzorging

We beginnen de behandeling met een lekkere voetenbad voor het verzachten van de huid en nagels. Na de voetenbad drogen we de voeten af en beginnen we met de voetverzorging. we knippen en vijlen de nagels daarna kijken we de nagelriemen na en eindigen we met een heerlijke massage.

In onze salon bieden wij je een totaal pakket voor de cosmetische behandeling van je handen en voeten. De behandeling bestaat uit de verzorging van de nagels aan de handen en voeten.Om de vermoeidheid aan je voeten en handen te verminderen biedt Utrechtse Schoonheid je extra een kosteloos onderbenen- en handen massage aan. Wanneer je vervolgens van de stoel afstapt, voelen je handen en voeten zich weer als nieuw!

De behandeling is uit te bereiden met een leuk kleurtje op de nagels.

Maak meteen een afspraak!

Ben je enthousiast geworden en wil je direct een afspraak maken dat kan op het telefoonnummer 06 55 32 33 35 of maak online een afspraak!
We zien je graag in de salon.