Bruidsmake-up

Bruidsmake-up bruidsmake-up

Daar komt de bruid… gefeliciteerd met je bruiloft! Utrechse Schoonheid zorgt ervoor dat jij op deze bijzondere dag het stralende middelpunt bent!

Op deze bijzondere dag zal je er zeker prachtig uitzien.
De jurk en het kapsel zijn hierbij erg belangrijk, maar vergeet vooral de bruidsmake-up niet. De bruidsmake-up is de finishing touch en dit zal je de hele dag laten stralen. Bij de bruidsmake-up van je bruiloft moet je je vooral prettig voelen. Het is niet de bedoeling dat je de foto’s terugkijkt en jezelf niet eens herkent.

Proefmake-up

De ene bruid houdt van een naturelle uitstraling, de andere verrast haar aanstaande graag met een gewaagde look. In de salon van Utrechse Schoonheid kijken we tijdens de proefsessie naar jouw wensen als bride-to-be en naar wat jou laat stralen.

We bespreken dan wat je wel en wat je vooral niet wilt. Het is een goed idee om foto’s of plaatjes mee te nemen van je jurk, bloemen, kapsel of andere accessoires. Dan zal ik de ene helft van je gezicht opmaken zoals je zelf in gedachte hebt, op de andere helft wil ik je graag laten zien wat mijn idee is. Eventueel kan ik foto’s van je maken en mailen, zodat je deze later nog eens terug kunt kijken.

Neem een vriendin, zus en/of (schoon)moeder mee, dat is wel zo gezellig en ze kunnen je helpen met adviseren.

De trouwdag:

Op je trouwdag kom ik naar de afgesproken locatie en breng ik de bruidsmake-up aan, zoals afgesproken bij de proefmake-up. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om je moeder, schoonmoeder, vriendinnen of andere familieleden op te maken.

Touch-up:

Wil je ’s avonds een andere of zwaardere make-up? Of vind je het prettig als je bruidsmake-up tussendoor een keer wordt bijgewerkt? Kies dan voor de touch-up! Ik kom dan naar je toe om je make-up bij te werken of compleet te veranderen.

Bruidsarrangement:

Je trouwdag is een bijzondere dag in je leven. Op deze dag wil je ontspannen en mooi voor de dag komen. Met het speciale bruidsarrangement spreken we een datum af voor de proefmake-up, dan krijg je ongeveer 1-2 weken voor je trouwdag een ontspannende gezichtsbehandeling. In deze behandeling wordt rekening gehouden met jouw wensen, wil je een reinigende of liever een ontspannende behandeling? Op JULLIE dag kom ik naar je toe om je bruidsmake-up in orde te maken, zodat je zal stralen

Mineralogie:

Utrechtse schoonheid werkt met de producten van Mineralogie de make-up bestaat 100% uit natuurlijke ingrediënten. Waar andere merken vaak de huid afsluiten waardoor steeds vroeger en vaker allergieën ontstaan en de huid sneller veroudert doordat het de huid verstikt en de huidstofwisseling verstoort.
Deze minerale make-up geeft je huid een prachtige, natuurlijke egale uitstraling zonder dat je het voelt en ziet zitten. Mineralogie 100% minerale make-up verfijnt de poriën, werkt ontstekingsremmend en geeft door haar bijzondere formule-samenstelling veel minder kans op irritaties doordat er geen talk, kleur- en parfumstoffen inzit.

Maak meteen een afspraak!

Ben je enthousiast geworden en wil je direct een afspraak maken dat kan op het telefoonnummer 06 55 32 33 35 of maak online een afspraak!
We zien je graag in de salon.

Geef een reactie