Bio peeling

Wat is een Bio Peeling en hoe werkt het?
Bio Peeling is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Onze SalonnePro Biopeeling bevat GEEN waterstofperoxide!

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Als nabehandeling wordt een masker en verzorging aangebracht, welke past bij het huidtype. Ter bescherming wordt een zonnefactor aangebracht.

Algen en kruiden
Wat een Bio peeling  zo uniek maakt, is het gebruik van 100% natuurlijke mix van Algen en kruiden. De mix is een poeder, die vlak voor het gebruik ‘geactiveerd’ wordt met de Bio peel gel. Door de algen en kruiden samen te voegen met de gel, veranderd de cellulaire structuur van de algen en kruiden, waardoor deze erg goed opgenomen kunnen worden door de huid.

Wat gebeurt er na de Bio Peeling?resultaat bio peeling
Ongeveer 5 dagen na de behandeling gaat de huid lichtelijk schilferen. De mate van schilfering is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. De huid voelt in deze periode vaak ook wat droger aan. Tijdens deze fase worden dode huidcellen losgelaten en wordt de nieuwe, frisse huid zichtbaar. Een volle crème houdt de huid soepel, gaat droogheid tegen en zorgt ervoor dat schilfertjes minder zichtbaar zijn.Voor intensieve resultaten wordt aangeraden om meerdere Bio Peel behandelingen in kuurverband te ondergaan. Daarna volstaat een periodieke onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden.

Wat kan men bereiken met een Bio peeling?
Fijnere poriënstructuur
Gladdere huid, gladstrijken van lijntjes
Verhelderen van hyperpigmentatie
Verbeteren van het acne-huidbeeld
Kalmeren van een onrustige huid
Intens opfrissen van een doffe, vale huid.

Behandeling
Het beste resultaat krijg je met een kuur behandeling, een kuur bestaat uit 6 behandelingen eerste drie tot vier behandelingen om de week en de laatste twee elke week afhankelijk hoe de huid reageert.

Benieuwd naar de prijs klik hier