Photodairy 3# – Eerste kerst gevierd

Afgelopen week voor de laatste keer bezig geweest om kerstdecoratie op te hangen. We hebben bij mijn schoonfamilie al kerst gevierd en voor de salon heb ik op een kerstmarkt gestaan wat een groot succes was.

Maandag 11 december 

Zoo wat was er vandaag veel sneeuw ik heb daarom ook niet veel gedaan aangezien er code rood was. Marco heeft nog wel de buurman geholpen met zijn auto op een parkeerplek te krijgen. De buurman stond namelijk helemaal vast en Marco heeft een 4×4 auto erg fijn als je door de sneeuw moet 😉 

Dinsdag 12 december

 

Marco vroeg of ik bij zijn ingang nog kerstversiering op wilde hangen bij kovdberg aangangwagens. Paar uurtjes mee bezig geweest en het resultaat is weer leuk geworden. 

 

Vandaag kwam Styledbyromy bij mij in de salon langs en hebben we mooie foto geschoten voor onze blog en instagram. Ik kan dar nog wel wat meer volgers gebruiken en Romy heeft veel ervaring dus zij helpt mij ermee.

Woensdag 13 december

Woensdag is voor mij een rustig dagje geweest waar ik niet veel andere dingen heb gedaan.

Donderdag 14 december 

Vandaag ben ik bezig geweest om mijn kerst make-up blog te maken en heb ik verschillende looks gecreëerd mocht je deze willen lezen klik dan op deze link.

Vrijdag 15 december

Voor de tweede keer dat ik voor mijn salon op een markt stond.  De eerste keer was echt een fiasco dus had hier ook niet heel veel verwachtingen van. 
Het bleek anders te zijn dan ik voor ogen had. 
Ik had gevraagd of mijn schoonmoeder mij kon helpen op de markt. We hadden een win actie bedacht en dat sloeg goed aan. 
Uiteindelijk heb ik in januari één make-up worskhop weten te vullen heel veel e-mail adressen ontvangen en afspraken eruit gehaald.

Beter had het voor mij niet kunnen lopen! Stond er ook echt om naamsbekendheid te krijgen nou dat is gelukt. Mede door de hulp van mijn schoonmoeder want zij kende zowat heel het dorp.

Zaterdag 16 december

Na de kerstmarkt was ik best moe dus heb vandaag heerlijk uitgeslapen en niet zo heel veel gedaan. s’avonds met Marco alvast onze kerst gerechten gemaakt zodat we wisten hoe het zou smaken.
Geen spijt van gehad want het was heerlijk.

Zondag 17 december

 

Marco samen met Milan. Milan is 1 oktober geboren 

 

Omdat Marco en ik met kerst in Denemarken zitten hebben we besloten om een weekend eerder kerst te vieren met mijn schoonfamilie.
Elk jaar kan iedereen kiezen wat hij/zij wilt bijvoorbeeld uit overdag, amuse, voor, hoofd of nagerecht.
Wij hadden dit jaar de amuse en nagerecht.

Voor mij dus al een heerlijk kerst weekend achter de rug op naar het volgende dat zal vanuit Denemarken zijn.

Jullie ook alvast een heel gezellig kerst geniet ervan en van geniet van elkaar.

Liefs Annelies♥

Geef een reactie