It’s almost christmas – make-up time

Het is ongelofelijk dat het alweer bijna Kerst is! Het jaar 2017 is voor mij echt in sneltreinvaart gegaan. Kan mij nog goed herinneren dat ik bezig was met de inrichting van de salon en nu ben je al bijna weer een jaar verder.
Omdat het bijna kerst is heb ik voor jullie verschillende kerstlookjes gecreëerd. 

1. A little red it is

Toen deze mooie rood/roze kleuren van mineralogie binnen kwamen werd ik gelijk helemaal happy. Zelf hou ik heel erg van roze voor mij mijn nieuwe favoriete setje.
Let wel op als je een hele lichte huid hebt dan kan deze kleur weleens verkeerd vallen. 

2. Green just like the tree

 

Deze mooie groenen kleuren was ik in het begin niet gelijk weg van komt omdat ik groene ogen hebt. Toch uitgetest en kreeg veel complimenten hoe mooi het zit.
Kleuren zitten de hele dag goed op je ogen en behouden de intense kleur. 
Ideaal om voor kerst te gebruiken en zeker met mooie bruine ogen.

3.  smokey eye

 

Natuurlijk mag de smokey eye niet ontbreken in de kerstlook ik heb de zwarte kleur van het groene setje gebruik en Jewel als highlighter heb ik Cameo gebruikt.
Ben benieuwd of jullie een smokey eye met kerst aandurven. 

4. The golden look

 

Goud goud goud, Dit vind ik echt een hele leuke kerst look. Met kerst mag je best wel een beetje extra doen dus een mooie gouden kleur in je make-up terug laten komen is toch fantastisch. Ik heb de kleur Poise gebruikt deze gouden kleur kun je ook heel subtiel onder je oog aanbrengen voor een goud tintje.

Dit is de set wat ik ga gebruiken met kerst. Foundation soft beige, lippen stift Assassin  en oogschuduw License to kill
Ben benieuwd wat jullie opdoen met kerst. 

Heel veel succes met het uitzoeken van je kerstlook.

Liefs Annelies♥

 

 

 

Geef een reactie